dinsdag 1 oktober 2013

Dutch Stamp Chickies Challenge Blog (DSCC)

Hai allemaal,
Al een tijdje horen jullie via het DMCC blog  geruchten dat er iets leuks  aan zit te komen….. Plony en Karin hebben jullie  al leuk nieuws gemeld in een vorig bericht.
Vandaag is het dan zover, iedereen mag het nu weten!

Zoals jullie zien is het blog helemaal  vernieuwd. Dat het blog er zo mooi uit ziet is mede te danken aan Sieta. Sieta heel erg bedankt voor het maken van deze geweldige blog LO en ook voor je geweldige steun.

Ook zien jullie dat het blog een andere naam heeft.  In het vervolg heten we  Dutch Stamp Chickies Challenge Blog (DSCC). Jullie zien dus dat de naam Magnolia verdwenen is……
Dit houdt in, dat bij onze challenge allerlei soorten stempels gebruikt mogen worden! Mits deze ingekleurd zijn. Alleen bv. een teksstempel is niet voldoende.
Natuurlijk mag je een Magnolia stempel blijven gebruiken, maar de keuze is nu veel ruimer. Tegenwoordig zijn er zoveel leuke stempels te koop….

Ook is er nog een leuk nieuwtje. Behalve dat het DT team flink is uitgebreid hebben we ook nog twee dames Anita en Mary bereid gevonden om maandelijks een project aan jullie te laten zien. Anita zal aan het begin van de maand een project met tekst en uitleg posten en Mary aan het eind van de maand.

Het DSCC team hoopt dat jullie dit leuk nieuws vinden en dat jullie net als bij DMCC weer allemaal met onze challenge mee gaan doen. We blijven om de twee weken posten.

Ook de voorwaarden zijn een beetje aangepast. Kijk hiervoor bovenaan het blog.


Groetjes Marianne.3 opmerkingen:

 1. Wat een leuk.nieuws joh! En.het blog.is mooi geworden en suoer dat je nu met allerlei stempels mag meedoen! Hoeraaa en.big applaus voor jullie hoor!

  Gr Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ik ga zeker mee doen! Heel erg leuk!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dit leuk nieuws, ga zo even een kijkje nemen. Ik heb geen stempels van magnolia, maar ik begin al wel wat andere stempel te krijgen. Nu nog pro markers of pan pastels om ze in te kleuren.
  Ik kleur nu nog alles gewoon met potlood. Maar dat ziet er natuurlijk lang niet zo mooi uit.

  Groetjes Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen

Hoi,wat leuk dat je langs komt op mijn blog en ik vind het altijd leuk als je een berichtje achterlaat. Berichten zijn erg leuk om te lezen. Vind je mijn kaarten mooi, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.
Groetjes Marianne